Μια αλλιώτικη παράσταση!

Το ταξίδι!

Σίγουρα είναι κάτι που δεν πρέπει να χάσεις… Σίγουρα είναι μια παράσταση που αξίζει όσο καμιά άλλη να την δεις.. Σίγουρα είναι ότι πιο αγνό θα μπορούσες να βιώσεις σε μια θεατρική παράσταση.. Να βιώσεις ναι, γιατί θα σου προκαλέσει πολλά συναισθήματα και αν είσαι τυχερός, θα σε κάνει να δεις τους ανθρώπους αλλιώς..

Τι είναι αυτό που κάνει αυτή την παράσταση τόσο ξεχωριστή?

Αυτή η παράσταση φτιάχτηκε απο ζωντανά παραδέιγματα… Είναι οι ιστορίες τους, είναι πρόσφυγες.. Ένα θεατρικό εργαστήριο στο οποίο συμμετείχαν αυτά τα παιδιά, έφηβοι πρόσφυγες, έφηβοι Έλληνες και άλλοι ηθοποιοί.. Κατάφεραν να δημιουργήσουν κάτι πραγματικά αξιοθαύμαστο.. Να τα χάνεις όλα ξαφνικά μια μέρα, οικογένεια, σπίτι, πατρίδα, να είσαι με μια βαλίτσα στη μέση του πουθενά και όπως ξαφνικά γκρεμίστηκαν όλα, να βρίσκεις θάρρος και ελπίδα να χτίζεις ξανά..

Να πας, να πας στην παράσταση, να σου πουν και εσένα τις ιστορίες τους, να δεις και εσύ στα βλέμματα τους πως ξορκίζονται οι φόβοι.. Να πας, για να εκτιμήσεις αυτά που έχεις και να είσαι ευγνώμων για τη κάθε στιγμή που αναπνέεις.. Να πας, για να μάθεις να αγαπάς τους ανθρώπους.. Να πας, για να μάθεις να αποδέχεσαι το διαφορετικό.. Να πας, για να νιώσεις και εσύ πως είσαι άνθρωπος και πως είμαστε όλοι ένα..

 

p.s

χαρτομάντηλα

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s